Klantenservice

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?
Wij geven graag antwoord op al je vragen, opmerkingen en klachten. Heb je vragen over onze website, producten in de webwinkel of Credit-card-aanvragen.nl zelf? Neem dan contact op met ons via het onderstaande contactformulier, of bel naar: 0165555963.
                      .
De klantenservice is tussen 9.00 en 17.00 bereikbaar. Is uw vraag nog niet beantwoord? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wij helpen u graag!

Credit-card-aanvragen.nl is een dynamisch jong bedrijf en werkt 100% onafhankelijk. We vergelijken alle aanbieders op dezelfde objectieve wijze. Dagelijks zoeken we de beste en voordeligste acties zodat onze klanten nog meer kunnen besparen.

De getoonde prijzen die worden getoond tijdens een vergelijking en/of offerte aanvraag komen direct van de leveranciers, en dus altijd 100% actueel. Doordat wij geen eigen prijzen hanteren, maar je doorsturen naar de leverancier met de voordeligste aanbieding, profiteer je als klant van een maximaal voordeel.

Ons moto is ‘Wie slim denkt, kiest Creditcard aanvragen‘. Geen dure kantoren en honderden mensen in dienst, maar een online webwinkel met als doel: maximaal voordeel leveren aan onze klanten door dagelijks de beste en voordeligste aanbiedingen te leveren.
Op Creditcard aanvragen vergelijk je producten en prijzen, plaats je een bestelling en rond je deze af. Je doet altijd zaken met de leverancier die uw bestelling levert. Onze service is: het makkelijker maken om de beste & voordeligste aanbieding te vinden.
Creditcard aanvragen is sociaal opgericht en we zijn dan ook sponsor van de bekende stichting CliniClowns. Voor onze klanten betekent dat van elke verkoop, wij een vast bedrag overmaken ter ondersteuning van de stichting CliniClowns. Op die manier willen wij andere mensen helpen en met name zieke kinderen.
Geef meer dan een lach! Van elk verkocht product via Creditcard aanvragen maken we 1,00 euro over naar de stichting CliniClowns. Onze klanten & bezoekers kunnen ook rechtstreeks hun steun geven aan de stichting CliniClowns.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@credi-card-aanvragen.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.