Beste creditcard

Beste creditcard of Top creditcards qua prijskwaliteit en gebruiksgemak! We hebben voor ons bezoekers een overzicht van Beste creditcards gemaakt. Bekijk hieronder onze keuze aan Top creditcards. Ontdek welke creditcard het beste bij u past! Vraag uw nieuwe CreditCard eenvoudig en snel aan!

MasterCard Gold

MasterCard Gold! De luxe van een hogere limiet. En vele standaard extra’s Online shoppen is makkelijk, snel en kan de hele dag door. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering. Uw jaarlijkse bijdrage is € 32,50-. Een Extra creditcard voor een partner of gezinslid betaalt u € 0,- jaarlijkse bijdrage. De bestedingslimiet is standaard € 5.000,-. Wilt u meer ruimte? Dan is het ook mogelijk uw bedrag op aanvraag te verhogen!

Nu 1e jaar € 20,00-  

Rente gespreid betalen: 14%

Bestedingslimiet standaard: € 5,000- ; U kunt ook altijd een verhoging van uw limiet aanvragen.

2e jaar € 32,50 en voor een extra creditcard voor een partner of gezinslid betaalt u geen jaarlijkse bijdrage.

VISA World Card Gold

VISA World Card Gold aanvragen? Met een Visa Creditcard Gold betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een reis boeken, kleding kopen in een winkel of de rekening van een hotel betalen, met uw creditcard van Visa is het zo gedaan.

Nu met € 50,- cadeau!

Rente gespreid betalen: 15 %

Bestedingslimiet standaard: € 5,000- p/m. 

Een extra creditcard kost € 0,- p/j.

Aanvragen Visa World Card Gold? Lees meer…

American Express The Green Card

American Express The Green Card aanvragen? Met een kaart van American Express heeft u alle voordelen van een creditcard, zoals wereldwijd betaalgemak en een aankoopverzekering. Maar er is meer. Met American Express spaart u namelijk met iedere uitgave die u met de kaart doet voor Membership Rewards punten of Award Miles.

1e jaar gratis t.w.v. € 65,-

Rente gespreid betalen: 11,2%.

Er is geen vaste bestedingslimiet voor uw kaart.

Gespreid betalen met PaySelector.